Om oss

Maddii.se ekiperar kvinnor, män och barn med kläder, skor och accessoarer från modescenens bästa och främsta varumärken. Vi älskar kläder och mode och har haft turen att i över 30 år följa Skandinaviens modetrender och samla det allra bästa på en och samma plats. Det är passionen som driver oss framåt hela tiden, och så har det varit sedan vi öppnade butiken 1986 i Grästorp.

Under dessa tre årtionden har vi hunnit med att träffa tusentals kunder och haft lika många värdefulla möten och erfarenheter. Det har både hjälpt och format oss till att bli ännu bättre. All kunskap om den skandinaviska modescenen har lett till att vi handplockar det bästa från våra favoritvarumärkens kollektioner och samlar det på en och samma plats. Stilrent minimalistiskt mode från flera av Skandinaviens absolut främsta modehus i kombination med våra internationella favoriter.

Vi är passionerade för kläder och allt från design till skapande. Det är enligt oss ett riktigt hantverk som inte vem som helst bemästrar. Hos oss finns det endast varumärken med känsla för detalj, kvalité och skapande. I vårt sortiment finns bland annat varumärken som Odd Molly, Tiger of Sweden, J.Lindeberg, By Malene Birger, Barbour, Hunkydory, Molo, Reima, D-xel, Lexington, Filippa K, Colmar, R.M. Williams, Bald, Ralph Lauren, Stenströms, Belstaff, Parajumpers, Name It, Me Too, Didriksons,VILA, för att nämna några.

Det hela började 1986...

Det är över 30 år sedan som vi slog upp portarna för allmänheten i det lilla samhället Grästorp utanför Trollhättan. Vi var först i området att skapa ett heltäckande koncept med kvalitetskläder för hela familjen. Våra kunder fick en bra köpupplevelse och ett engagerat mottagande, och lika fort hade ordet om oss spridits till städerna runtomkring. Ordet spred sig fort och därefter har vi än idag kunder som besöker oss från olika avstånd.

Våra år i klädbranschen har medfört oerhört viktigt kunskap och förståelse. Inte bara för kläderna och modet i sig, utan även förståelse för kunden och dennes upplevelse. Vi strävar alltid efter att förädla vårt koncept och vår butik och har som målsättning att bli Sveriges bästa klädbutik för familjen. Både på nätet och i vår fysiska butik.

Kontakt

Har du frågor eller funderingar så är du välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig. Du når oss antingen i vår fysiska butik, på telefon, via e-post samt sociala medier. Du som kund är i fokus och därför skapar vi förutsättningarna för dig att kommunicera med oss genom den kanal som känns bäst.

  • Telefonnummer: 0514 - 510 30.
  • E-postadress: info@maddii.se
  • Adress: Södergatan 31, Grästorp.

Vi önskar dig en fortsatt bra dag.

Med vänliga hälsningar,

Teamet på Maddii.se

15 % rabatt