Om oss

Maddii.se finns till för människor som är intresserade av kläder, skor och accessoarer från modevärldens ledande varumärken. Vi säljer stilrena och väldesignade kvalitetskläder och förgyller våra kunders garderober med våra handplockade favoriter. Vi har en gedigen erfarenhet och har sedan starten 1986 ekiperat människor i alla åldrar, stora som små. Alla värdefulla möten och upplevelser har lett fram till vårt koncept, ett uppskattat sådant. Vi väljer ut vilka varumärken som vi tror på, och som vi tycker om, vars designer är stilrena och tidlösa. Vi samlar plaggen och skapar en plattform för våra kunder att hitta allt som behövs till garderoben - när du är ute efter en stiligt och elegant klädstil.

Vi är passionerade för kläder och dess tillverkning och har länge studerat världens designers och valt att arbeta med varumärken som Odd Molly, Tiger of Sweden, J.Lindeberg, By Malene Birger, Barbour, Hunkydory, Molo, Reima, D-xel, Lexington, Filippa K, Colmar, R.M. Williams, Bald, Ralph Lauren, Stenströms, Belstaff, Parajumpers, Name It, Me Too, Didriksons,VILA och fler därtill. Vi är ödmjuka och lyhörda och håller ständigt utkik efter fler guldkorn från modevärlden.

Vår resa har varit lång men målsättningen lever kvar och driver oss framåt mot att bli Sveriges främsta klädbutik för stilrena och eleganta kläder för män, kvinnor och barn. Vår passion för kläder har alltid genomsyrat vår arbetsglädje och förhållningssätt till vårt uppdrag. Vi värdesätter dig som kund och har utgångspunkten att du ska känna dig trygg, bli sedd, hörd och vara nöjd med din köpupplevelse hos oss. Vi är alltid lyhörda för feedback och tar oss an det på ett konstruktivt och utvecklande sätt - för strävan att bli bättre brinner lika starkt idag som 1986.

En kort återblick

Vår butik slog upp portarna för allmänheten redan 1986 i den lilla kommunen Grästorp, beläget utanför Trollhättan. I området saknades det en butik med konceptet att förse män, kvinnor och barn med stilrena och tidlösa kläder från kända varumärken. Vi hade en brinnande passion för kläder och vill omsätta passionen till praktik i form av en klädbutik. Målsättningen var då att bli närområdets självklara plattform för den stilmedvetna människan. Kunder kom från andra städer, både nära och långt bort ifrån för att ta del av vårt sortiment. 31 år har visat oss att passionen lever kvar och att vår resa fortsätter framåt med nya utmaningar och mål.

Efter att ha vunnit priser för vårt koncept och blivit omnämnda i tidningar insåg vi att vårt koncept behövde bli tillgängligt för fler människor i landet. Det blev starten för vår webbutik som nu förser nöjda kunder med kläder från både Sverige och Danmark.

Kontakt

Har du frågor eller funderingar så är du välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig. Du når oss antingen i vår fysiska butik, på telefon, via e-post samt sociala medier. Du som kund är i fokus och därför skapar vi förutsättningarna för dig att kommunicera med oss genom den kanal som känns bäst.

  • Telefonnummer: 0514 - 510 30.
  • E-postadress: info@maddii.se
  • Adress: Södergatan 31, Grästorp.

Vi önskar dig en fortsatt bra dag.

Med vänliga hälsningar,

Teamet på Maddii.se