Om Maddii.se

Maddii.se är modebutiken på nätet för hela den moderna familjen och vi ekiperat kvinnor, män och barn sedan 1986. Vi startade vår verksamhet i det lilla samhället Grästorp, utanför Trollhättans kommun, i form av en fysisk butik vars syfte var att ekipera barn med slitstarka och kvalitativa kläder, skor och annat tillbehör. Intresset var stort och det tog inte lång tid innan vi valde att utvidga vårt sortiment till att innefatta kläder, skor och accessoarer för även män och kvinnor. På så vis blev vår butik en plattform för hela familjen att uppgradera garderoben med nytt mode präglat av de senaste trenderna och från de ledande varumärkena på den Skandinaviska marknaden.

Sedan starten 1986 har det nu hunnit passera 31 år, vilket gör att vi med tiden skapat en gedigen erfarenhet och vårt intresse för mode brinner lika starkt än idag. Vi har under vår verksamma tid lärt känna våra kunder och hela tiden utvecklat oss i en riktning för att skapa en så bra och smidig köpupplevelse för kunden, och att möta de förväntningar som funnits på oss. Vi har även varit lyhörda efter önskemål och kontinuerligt utvecklat vårt sortiment till att omfatta allt fler ledande varumärken, kundernas favoriter helt enkelt.

Så sent som 2016 ansåg vi att det var dags att ta nästa steg och göra vår butik tillgänglig för allt fler, då det finns en stor efterfrågan på just kläder, skor och accessoarer runt om i Sverige. Vi ansåg att det är hög tid att göra vårt noggrant utvalda sortiment tillgängligt online. Sedan starten har vi kommit i kontakt med tusentals nya och nöjda kunder och vårt arbete fortsätter för att uppnå vår ambition och vision - att bli Sveriges främsta nätbutik för kläder, skor och accessoarer för hela familjen.

Vårt sortiment består av bland annat varumärken som Odd Molly, Tiger of Sweden, J.Lindeberg, By Malene Birger, Barbour, Hunkydory,Molo, Reima, D-xel, Lexington, Filippa K, Colmar, R.M. Williams, Bald, Ralph Lauren, Stenströms, Belstaff, Parajumpers, Name It, Me Too, Didriksons,VILA med flera.

Om du skulle ha några frågor eller funderingar, feedback eller något annat som du skulle vilja kontakta oss kring, så är du mer än välkommen att göra så. Du kan nå oss antingen genom att besöka oss på vår fysiska adress, Södergatan 31 i Grästorp, du kan ringa oss på telefonnummer 0514 - 510 30, och slutligen kan du också maila oss på vårt e-postadress info@maddii.se

Väl mött!

Med vänliga hälsningar,

Maddii.se teamet.