Leveransvillkor

När du lagt din order hos oss så skickas det en orderbekräftelse till den e-postadress som du angett, där framgår information om din beställning, vad du beställt samt vad det kostar. Vi skickar sedan din beställning genom Postnord MyPack, vilket innebär att du får ett försändelsenummer som du kan använda för att spåra leveransen. Du kan förvänta dig att din beställning når ditt närmsta utlämningsställe inom 1-3 vardagar. När din beställning skickas aviserar vi dig via e-post samt att du där också får ditt försändelsenummer. För att följa din försändelse anger du numret i Postnords spårningsfunktion som du finner här. Leveranser sker till det utlämningsställe som är närmast den adress du angivit vid köpet.

När du handlar för under 499 kr så tillkommer det en fraktkostnad på antingen 39 kr eller 49 kr. Priset varierar beroende på hur mycket din beställning väger. Vi ger fri frakt vid alla köp som överstiger 499 kr, men returer bekostas av dig som kund. Var noggrann med att uppge rätt information när du handlar för att undvika onödiga komplikationer. Skulle något bli fel så ber vi dig kontakta oss så hjälper vi dig.

Med hjälp av Postnord kan vi leverera din beställning till dig oavsett vart du bor i Sverige inom 3 vardagar. Skulle det av någon orsak bli en oförutsedd försening av din leverans så meddelar vi dig antingen via e-post eller per telefon så fort vi får kännedom om situationen. Skulle det bli någon försening har du enligt lag rätt att häva ditt köp (Lag 2005:59 om distansavtal och avtal utanför affärslokaler). Vi reserverar oss för eventuella slutförsäljningar och om det skulle finnas något fel i vårt lagersaldo.

BLACK WEEK 30 % RABATT