FAQ - Vanliga frågor och svar

För att göra det så enkelt och smidigt för dig som kund så samlar vi de vanligaste frågorna och besvarar dem. Har du något du funderar över så är du alltid välkommen att kontakta oss.


HUR LÅNG ÄR LEVERANSTIDEN?

Vi behandlar din beställning så fort vi kan och i regel packar vi och skickar iväg den samma dag om din beställning är lagd innan klockan 14.00. Din beställning når ditt utlämningsställe inom 1-3 arbetsdagar. Skulle det mot förmodan bli någon fördröjning så informerar vi dig om det.


KAN JAG SPÅRA MIN BESTÄLLNING?

När vi skickat iväg din beställning så får du ett mejl om att din leverans är på väg. I samma mejl finner du även en spårningslänk på Postnords hemsida. Det kan däremot ta några timmar innan du kan se vart ditt paket befinner sig.


HUR RETURNERAR ELLER BYTER JAG EN VARA?

a) Skicka ett e-postmeddelande till info@maddii.se med rubriken "Retur" eller "Byte".

b) Uppge ditt ordernummer (det framgår i det bekräftelsemail du fått när du gjorde din beställning).

c) Vi skickar då en retursedel till din e-postadress som du sedan skriver ut och sätter på återförsändelsen.

d) Om du inte har möjlighet att skriva ut så skickar vi en retursedel till din hemadress.

e) Vi tar emot din retur och godkänner den varpå vid informerar dig om att den tagits emot och godkänts.

f) Vi genomför därefter en återbetalning/kreditering via Klarna.

g) I samband med återbetalningen/krediteringen debiterar vi en returkostnad på 29 kr.


HUR LÄNGE KAN JAG RETURNERA ELLER BYTA?

Vi tycker att du ska få god tid på dig att få hem din beställning och testa den i lugn och ro för att känna efter och bestämma dig. Vi erbjuder därför öppet köp på 30 dagar från det att du tagit emot din beställning.


FINNS DET NÅGRA DOLDA FRAKT- OCH BYTESAVGIFTER?

Det förekommer inga dolda avgifter när du handlar hos oss. I alla priser ingår moms (25 %) vilket innebär att det inte dyker upp några överraskande belopp när du väl når kassan. Vi tar däremot en fraktkostnad på 49 kr vid beställningar som understiger 499 kr.


VAD HÄNDER MED MIN FAKTURA OM JAG LÄMNAR TILLBAKA DELAR AV MIN BESTÄLLNING?

Om du vill returnera en del av din beställning så skickar du tillbaka den varan till oss. När vi tagit emot och godkänt din retur så återbetalar/krediterar vi dig med det belopp som varan kostat.


HUR VET JAG OM STORLEKEN PASSAR MIG?

Vi har en storleksguide för de varumärken som du finner i vår butik. Vi rekommenderar att du besöker storleksguiden för just det varumärke du är intresserad av och skapar en uppfattning om storlekens mått. Det är absolut bäst om du kan dina mått, eller tar dem, för att därefter jämföra mot storleksguiden.

I de flesta fall kan du utgå från den storlek du har i dina andra kläder. Har du exempelvis storlek M i övriga plagg så är det stor sannolikhet att M kommer att passa dig.

15 % rabatt