Brands store for kids

Store for kids who loves brands

Vi har ett stort sortiment av brands för kids i vår store. För de flickor och pojkar som tycker om att bära de senaste och häftigaste varumärkena på marknaden och med en känsla för ungt mode. Hos oss finner du klassiska barnvarumärken som Levi's Kids, Molo, Reima, Didriksons, Name It, D-Xel och många fler. Vårt sortiment utgörs av allt från t-shirts, tröjor, hoodies, sweatshirts, jeans, overaller och allt annat som behövs för att ge barnen rätt förutsättningar för att kunna fortsätta utforska världen på ett fritt och flexibelt sätt.

Barnkläder till bra priser

Det är inte bara vårt sortiment som är bra, utan även priserna. Vi vill alltid vara ditt val när det är dags att unna barnen något nytt och häftigt plagg och dessutom till marknadens bästa priser. Vi har en kombination med kläder i olika prisklasser så att du alltid finner något som passar just din plånbok och ditt barns storlek. Vi tror på slitstarka kläder som tål barnens alla påhitt och dessutom alla väder. Vi anser att kläderna inte ska utgöra något hinder för nyfikenheten. utan vi anser snarare att den bör främjas så att barn helt enkelt kan få vara barn.

Kläder till barnen online på Maddii.se

Hos oss handlar du alltid barnkläder till förmånliga priser och med löpande kampanjer och fina erbjudanden. För dig som dessutom är medlem i Club Maddii kan du räkna med att få ta del av exklusiva erbjudanden och vara först med att ta del av spännande nyheter allt eftersom. Välkommen in!

15 % rabatt