Senaste blogginlägg

Filippa K på Maddii.se

Lexington kläder online på Maddii

​Skjortor online på Maddii.se

Märkeskläder på Maddii.se

T-shirts från kända märken på Maddii.se

Jackor från kända varumärken

Kategorier

Nyheter om märkeskläder, mode & parfymer


Filippa K på Maddii.se

På Maddii finner du märkeskläder från Filippa K. Filippa K kläder är ett tidlöst mode som du kan köpa online här på Maddii. Filippa K är ett varumärke som funnits sedan 1993 och grundaren Filippa Knutsson har valt en stilren design på sina kläder som bygger på en enkelhet och kvalitet. Den stilrena och tidlösa designen som Filippa K har tilltalar många och ofta är Flippa K kläderna gjorda i naturliga material som tex bomull, ull och linne. Kvalitén är hög och kläderna gjorda med omsorg med lång hållbarhet. Materialet sätts i hög fokus och Filippa K kollektionerna erbjuder på allt från snygga jeans och basplagg till eleganta kappor och klänningar. Filippa K stilren och tidlös design Filippa K har kläder för alla tillfällen. Man hittar bra nyckelplagg som enkelt kan kombineras och matchas med andra Filippa K plagg. Det finns kläder för alla tillfällen och oavsett om det är vardagskläder eller till de festliga tillfällena så kan Filippa K kläder bli ett bra val. Lättkombinerade kläder som du enkelt kan balansera med dina övriga kläder och stil. Filippa K ger dig oändliga möjligheter att hitta en kombination för alla tillfällen. Stretchiga jeans som enkelt kan kombineras med snyggt skurna kavajer som passar bra både i arbetet och till vardags. Mer om Filippa K Grundaren till Filippa K heter Filippa Knutsson. Varumärket introducerades 1993 men slog igenom 1997 fullt när Filippa öppnade sina första butiker och utnämndes till årets modedesigner. Filippa har växt upp i London och utvecklade en stark känsla för internationella modetrender. Sin karriär inom kläder och mode startade när hon arbetade med sin far som drev Gul&Blå butikerna. Senare valde hon att starta egen verksamhet för att gå sin egen väg.

Läs mer →

Lexington kläder online på Maddii

Lexington kläder online på Maddii På Maddii kan du köpa Lexington kläder online. Välj mellan olika plagg, färger och stilar och hitta din favorit i vårt sortiment med snygga märkeskläder från Lexington. Varumärket Lexington har fått sitt namn från staden med samma namn som ligger strax utanför Boston i USA. Lexington präglas av denna New England stilen rakt i genom i sin design och formgivning på sina kläder och heminredning. Här på Maddii kan ni köpa modekläder från Lexington både tryggt och med en snabb leverans. Lexington en livsstil Varumärket Lexington kan nästan beskrivas mer som en livsstil och sin inspiration hämtar man från den amerikanska östkusten. Deras kollektioner är uppbyggd av tradition och erbjuder på ett komplett sortiment med artiklar som även hör till heminredning och accessoarer. Lexington har ett stort utbud av heminredningsartiklar som tex lakan, köksartiklar, täcken, kuddar och filtar, man vill inbegripa hela din livsstil i sitt koncept och man vänder sig till både kvinnor och män i sina kollektioner med kläder och accessoarer. Lexington och märkeskläder på Maddii Den tydliga stilen man hittar i Lexington produkterna är uttrycksfull och genomgående i alla produkterna. Lexington är ett varumärke som hela tiden växer i sin popularitet och är ett populärt märke världen över i flera länder. Här på www. maddii. se kan ni välja bland många olika märkeskläder och kända varumärken inom mode och kläder. Vi kommer ständigt med bra erbjudanden via våra nyhetsmail så registrera dig gärna om du vill kunna köpa snygga märkeskläder till bra priser. Andra kända varumärken ni hittar på Maddii är bland annat Snoot, Filippa K, HunkyDory, Ralph Lauren, Odd Molly med flera.

Läs mer →

​Skjortor online på Maddii.se

Skjortor online på Maddii. se Skjortor har funnits med ända sedan antiken, men då främst som ett underplagg i männens klädesdräkt eller som nattskjorta. Inledningsvis hade skjortor varken krage eller manschetter, utan en linning som kunde dras åt och knäppas. Den tidens skjortor tog man på sig genom att dra plagget över huvudet. Under medeltiden tillkom fler varianter, och man kunde då välja mellan fast eller lös krage. Plagget var ofta gjort av linne och stundtals siden. Under 1700-talet förekom skjortor inte enbart som ett underplagg. Vid första världskrigets slut genomgick skjortan en stor förvandling, då blev den så kallade rockmodellen populär, med knäppning framtill. På 1930-talet återkom skjortan med krage och har sett ut så sedan dess, däremot tillkom bröstfickan under 1960-talet som en kompletterande detalj till plagget. Idag är skjortor ett plagg som bärs av både män, kvinnor och barn, även om de flesta skjortor som produceras idag är avsedda för män. Det finns en rad olika variationer och modeller med olika utformning. Materialet som används varierar också avsevärt och tillför mer eller mindre kvalité. Du finner snygga och kvalitativa skjortor från välkända varumärken på www. maddii. se Skjortor som är skräddarsydda Det är idag inte ovanligt med skräddarsydda skjortor, då det blivit ett allt mer värdefullt plagg som man vårdar ömt. Skräddarsydda skjortor skapar möjligheten att utforma plagget helt och hållet efter bärarens egen form och figur för att skapa en optimal passform, och därtill en svårslaget stilig look. Skjortan utgör tillsammans med en snygg kostym och noga utvald slips, en exceptionellt elegant utstyrsel som går hem överallt och skapar en välklädd utstrålning. Skjortor från välkända varumärken på Maddii. se På Maddii. se finner du skjortor av hög kvalité från välkända varumärken som Stenströms, J. Lindeberg, Filippa K, Hunkydory, Lexington och många fler. Tveka inte på att...

Läs mer →

Märkeskläder på Maddii.se

Märkeskläder Maddii. se står inför en ny fas i sin existens, från underkläder till märkeskläder ! Från att vi enbart fokuserat på att ha ett brett utbud av underkläder kommer vi nu att omvandla hela vårt sortiment till ett kvalitativt utbud av märkeskläder från välkända och kvalitativa varumärken. Ni kommer fortfarande att kunna finna kvar våra favoriter från underklädessektionen, men det kommer främst att vara underkläder som är av lite mer i samma linje som våra märkeskläder. Vi kommer att erbjuda er kollektioner för både herr och dam, men även för era kära barn. Märkeskläder - från välrenommerade varumärken Vi kommer att kunna erbjuda er kvalitetsplagg från varumärken som Filippa K, Barbour, Peak Performance, J. Lindeberg, Björn Borg, Odd Molly, La Martina och mycket mer. Det är bara att hålla ögonen öppna och följa vår utveckling så kommer du snart veta vart du ska införskaffa dig snygga kläder från de varumärken som just du tycker om! Här har vi exempelvis en snygg grå topp från Filippa K!

Läs mer →

T-shirts från kända märken på Maddii.se

T-shirts från välkända märken T-shirts härstammar från tunikan, som användes frekvent runt om i Europa. Man kan säga att t-shirts började användas under det första världskriget. De europeiska soldaterna bar t-shirts som lätta och bekväma underplagg. De amerikanska soldaterna fick här sin inspiration och ansåg att plagget såg "T-format" ut och därav namnet; t-shirt. T-shirts, en kort historia Under andra världskriget hade t-shirten blivit ett standardiserat underplagg för soldaterna. Plagget förekom även i propaganda filmer om soldaterna vilket gav plagget en annan betydelse och successivt blev t-shirten allt mer populär och börjades användas även av civilt folk. Vid 1950-talet så började plagget förekomma även i Hollywoodfilmer och bars av skådespelare som John Wayne, Marlon Brando och James Dean. Idag används plagget året om, och är en väldigt viktig komponent i både män och kvinnors garderober. Det är idag inte ovanligt att det förekommer tryck på t-shirten också. T-shirts på Maddii. se På Maddii. se har vi ett brett utbud av t-shirts från välkända varumärken. Vi har t-shirts från J. Lindeberg, Odd Molly, Hunkydory, Malene Birger, Lexington, Stenströms och många därtill.

Läs mer →
15 % rabatt